Brandnooz: Ano či ne? - Gabux

Brandnooz: Ano či ne?

by - 19:23




Po nějaké době přináším zase další článek. V tomto článku se chci zaměřit na Brandnooz. Rozhodla jsem se o něm napsat až teď, protože mám konečně na porovnání i druhý box. Většina už o něm slyšela, ale někteří ne. Jde o box ve kterém vám přijdou potravinové novinky a tipy. Pošta je vždy zdarma a cena jednoho boxu je 279 korun.

První vám představím box z loňského roku.
Přijde vám těžký balíček v nádherné krabici, pro kterou určitě najdete využití! Vše je bezpečně zabaleno a dojde vám to bez poškození. Balení mají opravdu vychytané.
Když balíček rozbalíte, vykoukne na vás něco takového.

Tady už můžete vidět rozložené, co všechno jsem v balíčku měla. Dvě mouky, polevu, tři cukry v sáčku, sušené droždí, heru, makrelovou pomazánku, čaj na nachlazení, kávový drink, bubble gum, pizza hvězdičky, sedlácké tyčinky a hořkou čokoládu. 


Co se týče mouky, nemám k tomu nic moc co říct. Jedině to, že jsem absolutně uchvácena z obalů na mouky. Jsou nádherné! Uznejte.


Dva vanilkové cukry se vždycky hodí a mandlový cukr mě mile potěšil. Sušené droždí jsem ještě nezkoušela, ale doufám, že nebude tak smrdět jako normální. Polevu jsem bohužel také nezkoušela, protože mám radši domácí. 


Makrelovou pomazánku jsem nezkoušela a ani nemíním zkoušet, nevěřím jí. Čaj je poměrně dobrý, ale pila jsem už i lepší, o tom žádná. O Heře nemá cenu něco říkat. Co se týče kávového drinku. Nic moc. Nebyl úplně špatný, jak jsem čekala, ale znovu ho pít nemusím. A bubble gum miluju, takže co dodat. 


A teď poslední. Oblíbené. Sedlácké tyčinky mi chutnají jako každé tyčinky. Miluju tyčinky. Co se týče Figaro čokolády, tak také žádné překvapení. A pizzové hvězdičky mě mile překvapili, ale nedoporučuji sníst všechny najednou. Měla jsem pak rozdrážděnou pusu. 


 A teď se můžeme vrhnout na aktuální box. Březnový. Poměrně mile mě potěšil věcmi, co v sobě skrýval. Co mě nepotěšilo byla jeho váha. Poštu mám daleko, takže se mi docela pronesl.
Skrýval v sobě Poctivou citronádu, Nescafé 3v1 oříškové, Pedro hambáče, potahovací hmota, pivo Krušovice Ležák, citrónová Fidorka, koření Rub kávový, Mentos CHOCO, Shatler´s koktejl Sex on the beach, Znojmia pod masíčko Sojanka, Tranquini a Tranquini Jade.
Limonáda je poměrně dobrá, i když na mě přece jen trochu sladká. A co se týče piva. Nejsem znalec. Mn skoro každé pivo chutná stejně, takže asi tak. Ale tátovi docela chutnalo.


První se podíváme na horní řadu. Co se týče koktejlu, tak si nemohu stěžovat. Překvapivě dobré a za lepší cenu bych klidně vyzkoušela i další. Znojmiu nemohu soudit, protože skončila ve skříňce pro horší časy (když jsem doma sama a líná). Tranquini má zmírnit stres a zvýšit soustředění. Nemyslím si, že to nějak extra funguje, ale chuť byla jemná a příjemná. Tranquini Jade mi ale chutnal o něco víc.


 Nescafé. Tak k tomu nemám co říct. Nevadí mi tyto instantní věci a tady mě překvapila příjemná chuť oříšku. Nemůžu si stěžovat. Pedro hamburgery mají fajn chuť a připomínají mi dětství. Jen je teď nemohu nikde sehnat. Potahovací hmota nic moc. Jednoduchá na přípravu, ale chuťově... No co jiného čekat. Mnohem lepší než jiné případy těchto věcí, ale domácí marcipán je domácí marcipán. Citrónová fidorka mě příjemně překvapila. Chuť mi něco neuvěřitelně připomíná. Něco z dětství, ale nedokážu si vzpomenout co. Ale byla dobrá. Koření snad netřeba komentovat. A Mentos Choco s přidanou mátou. Karamel, čokoláda a máta. Zvláštní kombinace. Ale kupodivu mi to docela chutnalo, takže palec nahoru!


Ke každému balíčku vám přijde i takový "katalog" s popisem produktů, které tam najdete. 


 A také tam najdete různé recepty na různé produkty z boxu. Katalog je udělaný mile, kvalitně a načerpáte z něj poměrně dost informací.


Celkově musím říct, že s druhým boxem jsem spokojenější než s boxem prvním. Mnohem více se mi trefili do chuti a vkusu a tím pádem mě více potěšili.Nejvíce mě potěšily Mentosky, protože je miluju a po této příchuti už jsem koukala v reklamách. A jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet míchaný koktejl a Tranquini. :)

Výhodou brandnoozo je, že odběr boxů můžete kdykoliv zrušit bez jakýkoliv následků a pak se kdykoliv zase vrátit. Jen rušení odběru musíte stihnout do 5. dne dalšího měsíce. 
Takže ano či ne? To je těžká otázka a každý si na ni musí odpovědět sám. Za mě spíše ano. Mě baví ten pocit překvapení a objevování nových produktů. 
A pokud byste vy chtěli vyzkoušet box na měsíc duben za 79 Kč, zanechte mi v komentářích váš email. :)

Tento článek je napsán jen proto, že jsem chtěla a ne kvůli něčemu jinému.

A co vy? Objednáváte? Neobjednáváte? Proč? Co vás na tom láká nebo odrazuje? :)

Mohlo by se ti líbit

25 komentářů

  1. Ja BB odebírám už druhý rok. Všechny mám na blogu, jako i mnoho jiného. Budu ráda za návštěvu: www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. ja bb odebiram uz docela dlouho a je to kus od kusu no. obcas se mi to netrefi vubec a obcas to docela vyuziju. jako my vyuzijem vsechno. veci na peceni dam segre, pivo pro mamku, sladkosti pro tatku, jako ja z toho boxu vlastne nic moc nemam, vsechno rozvozim po rodine :-D ale stejne me bavi kazdej mesic to otevrit a takovy to waaaau i kdyz tam nic zazracnyho neni :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže vlastně odebíráš něco, co nakonec stejně rozdáš :D Nakonec proč ne! :)
      Ten pocit očekávání a překvapení je boží. S tím souhlasím. To mě na tom totiž fakt baví nejvíc :D

      Vymazat
    2. Je fakt, že většinu toho rozdám. Ale stejně mě na tom baví nejvíc to rozbalování. Takovéto když ti přijde balíček zvoní pošťák ty to otvíráš čekáš co tam je a překvapení Juchů 😀

      Vymazat
    3. Jo to mě taky. Úplně tě chápu. Taky jsem totiž půlku rozdala :D

      Vymazat
  3. Za mňa by to bolo tentokrát áno. Neobjednávam si brandnooz, no tento by ma rozhodne naozaj potešil :) Až na pár cukrárenských výnimiek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě tentokrát potěšil :)
      To já jsem za ty sladké dobroty (až na tu potahovací hmotu) ráda. :)

      Vymazat
  4. mne by sa to páčilo, len sa bojím niektorých zbytočných veci, aby ich nebolo moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem se také bála, ale nakonec se strach nevyplnil. Vždy je tam něco co využiji já a zbytek různě rozdám :)

      Vymazat
  5. Doteraz som počula len o beautyboxoch, tieto potravinové som nezaregistrovala. Ktovie, či niečo také funguje aj u nás na Slovensku. Bola by som rada, kebyže funguje niečo vo verzii zdravých potravín - niežeby som sa vyslovene zdravo stravovala, ale keď už si zdravé potraviny v obchodoch nekupujem, aspoň by mi chodili priamo domov a možno by ma aj celkom nabudili. :) Ale inak je to celkom zaujímavý nápad, len ako píše niekto predo mnou - tiež by som sa bála, aby balík neobsahoval príliš veľa zbytočných vecí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem o tom také do loňského podzimu neměla tušení :)
      Asi existuje. A pokud ne, můžeš založit :P
      Toho jsem se také bála, ale nakonec se strach nevyplnil. Vždy je tam něco co využiji já a zbytek různě rozdám :)
      To s tím zdravým jídlem je skvělý nápad. Do toho bych šla.

      Vymazat
  6. Mně osobně se tenhle box moc líbí a všem blogerkám jej závidím. Je to šance jl vyzkoušet něco nového. Myslím, že našim by se to moc líbilo. Můžeš mi napsat na mail o té akci? Objednala bych to našim :) czechhoneyblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také líbí a navíc jsou často akce na levnější boxy a to se pak o to více vyplatí :)
      Email máš ve schránce :))

      Vymazat
  7. Tie boxy ma lákajú, podľa mňa v nich nájdeš celkom dobré veci. :)

    P.S: Dávam odber, krásny blog. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Box s jídlem mě láká více než třeba ty kosmetické, ale nejsem si teda zrovna tímhle jistá.. Představa, že mi přijde Hera a pár dní si leží na poště, to fakt asi nee. Více bych ocenila ten první, já jsem hodně přes pečení! Bylo by bezva, kdyby si třeba člověk mohl navolit nějaké preference a podle toho dostával box s jídlem, to by bylo boží! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten první zase moc nepotěšil. Příliš jsem si nepochutnala. Za to u toho druhého :D
      Joooo založíme ne? :D
      Jinak přišel ti dopis? :))

      Vymazat
  9. O boxu už jsem několikrát četla a a vždycky se mi líbil tak nějak na půl, ale říkala jsem si, že až se vrátíme domů, že bych si taky jeden objednala a třeba se mi trefí do vkusu:)

    Osobně by mě víc potěšil první box, zvlášť ta žitná mouka, protože na žitném chlebu v poslední době hrozně ujíždím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus! Mě baví ten moment překvapení. Navíc první box je za 79 Kč, tak co můžeš ztratit ^^

      Vymazat
  10. Brandnooz ma vždy lákal. Je super, že Češi ponúkajú niečo takto krásne. Osobne sa mi väčšina balíčkov páči, no niekedy ma zas neosloví. Takže je to taká mačka vo vreci

    OdpovědětVymazat
  11. Rok jsem Brandnooz odebírala, měla jsme na něj dokonce i blogerskou slevu. Ale už mě nebavilo mít doma litry energeťáků, kila brambůrek a nespočet kečupů a marinád. Nic z toho u nás nikdo nejí a tak to prostě byly vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)