Mé hlavní nedostatky - Gabux

Mé hlavní nedostatky

by - 11:46



Nedávno jsem přemýšlela sama nad sebou a nad svými vlastnostmi. A narazila jsem hned na několik hlavních nedostatků, se kterými se s vámi podělím! :)

Utrácení
Jasně, že každý rád utrácí. Ale já jsem extrém. Najednou všechno potřebuji a hned. Nic nemůže počkat. Takže si to objednám či koupím a pak jen brečím. A nesmím zapomenout, že většina objednaných věcí, co jsem okamžitě potřebovala se teď kdesi válí a nepoužila jsem je snad ani jednou. Smutná to věc. Ale musím uznat i sama sobě, že dost utrácím i za dárky svým blízkým. Na o mi škoda peněz není! A to je myslím jedno malé bezvýznamné plus.

We♥it

Netrpělivost
Opravdu nejsem moc trpělivej člověk a potřebuji, aby každej hned pochopil, co vlastně říkám nebo co chci. Nejmenší trpělivost mám s dospělými lidmi. Moc nedokážu pochopit proč, ale nějak vnitřě to mám nastavený, že by měli chápat nejrychleji. Největší trpělivost mám s dětmi. Protože oni jsou tak krásně nevinné a rozkošné. Takový zlatý střed jsou pro mě starší lidé a lidi, kterým vysvětluji třeba matiku. Tam to dost záleží na mé aktuální náladě. Na tomhle bych měla asi více zapracovat.

5sos, grunge, and permanent vacation image
We♥it

Žití virtualitou
Není to tak, že nemám reálný život. Je to tak, že ten virtuální život je pro mě také důležitý. Ne stejně, ale dost. A také se docela často ztrácím do svých myšlenek a žiji vymyšlenou realitou, která je pro mě součástí života už od malička. A je pro mě důležitá. Jen někdy je třeba víc žít realitou a neutíkat do toho vymyšleného světa. A to mi občas dělá problém.

iphone, ipad, and pink image
We♥it

Příliš moc koníčků
Má nespočet koníčků. Věcí, co mě baví. Kresba, malba, korálkování, čtení, psaní, dívání se na různé věci a noho dalšího. A tím pádem nic nedokáži dělat tak často, jak bych chtěla. Protože na to prostě není čas. A to mě mrzí. Ale nedokáži nějaký z těch věcí vyškrtnout. Prostě se toho nedokáži vzdát.

We♥it

Vybíravost
Ve všem a vždy. V klucích, jídle, botách, oblečení, špercích, maličkostech, knihách a tak. Prostě opravdu ve všem. Od lidí po věci. A to bych určitě měla nějak zkrotit, protože někdy jsou mé požadavky až krutě nesplnitelné a já jsem z toho pak akorát rozmrzelá, že to není po mém.

We♥it
Nešikovnost 
Já jsem šikovná, třeba na výrobu věcí nebo tak. Já nejsem šikovná na úrazy. Většinou má dovolená začíná mým úrazem hned první den. Největší takový úraz bylo asi rozseknuté koleno. A celkově jsem na super úrazy jak magnet. Odřenej nos jsem měla už tak stokrát. Uražený zub, podvrknutý kotník nebo vyhozené koleno se u mě taky najde. Je toho dost. Ale absolutně netuším, co dělat, abych se úrazům vyhla. Protože mám takový pocit, že si ty úrazy schválně hledají mě. Ale časem si i zvyknete.
P.S. Absolutně nejbolestivější byl uražený zub. Opravdu odhalené nervy se moc nekamarádí s jídle, pitím či dokonce se vzduchem.
P. P. S. Ale největší následky si nesu z vyhozeného kolene. Díky tomu jsem si zničila i druhé koleno a následky si ponesu až do konce.

dog and girl image
We♥it

Hysterie
Občas propadám dost velké hysterii kvůli ničemu. Úplné kravině. Ale znám i důvod. Většinu měsíce či čtvrt roku jsem v pohodě, veselá a v klidu. Nic moc nehrotím. Ale ono se to ve mě nějak nahromadí a pak přijde jedna jediná kravina, poslední kapka, která mě úplně odbouchne. A to pak není moc hezké. Ani krátké. Je to vyčerpávající.

scream, photography, and black image
We♥it
Tak co vy? Našli jste se v nějakém bodě? A jaký je vás hlavní nedostatek? :)

Mohlo by se ti líbit

15 komentářů

  1. Taky mi dělá problém život v přítomnosti, taky si lítám ve svém světě. Baví mě to, ale občas to nedokážu zkrotit...
    Ohledně těch úrazů... Víš... Svými myšlenkami si je jen přitahuješ k sobě, co takhle změnit myšlenky místo třeba: "O tý dovolený se mi zase něco stane.." na "Dovolená bude příjemná a přijedu zdravá."
    :)
    http://gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsem sama. Je to osvobozující :)
      Letos jsem si vsugerovala, že zranění nebude. Bylo, ale až čtvrtý den! :D Vím, jak to s těmi myšlenkami funguje. Často to praktikuji, když něco chci :)

      Vymazat
  2. Jééje no jako bych tomuhle článku/tobě z oka vypadla.. :D
    Asi nejtrefnější bod je těch moc koníčků. Mám jich mraky, baví mě fotit, číst, tvořit, kreslit, cvičit psa, trávit chvíle s přítelem, tancovat a spousta dalších volovin.
    Taky jsem hodně nešikovná. Už odmalička kolena plný modřin, teď spíš ruce spálený od trouby a žehličky. Pořezaná jsem taky v jednom kuse.
    No a občas pěkně tvrdohlavá, netrpělivá a nervózní. :)) ale snažim se krotit. :D
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Baví mě všechno, ale zároveň na nic není čas :D
      Tvrdohlavost a netrpělivost? To jsem přesně já ve dvou slovech :D

      Vymazat
  3. Našla jsme se v hysterii :D A ve sklonech k úrazům. A možná i v tom utrácení, i když já tedy utrácím za věci, co používám (ačkoliv by někdo mohl argumentovat, že knihu použiji vlastně jen jednou). Mám problém s šetřením, prostě utratím vždy tolik, kolik mám.. Tak si asi svoje cesovatelské plány jen tak nesplním.. To chce změnu! Líbí se mi, že se tu "přiznáváš" a nehraješ si na dokonalou, lidé na internetu mívají takové sklony. Určitě by byl prima i článek o přednostech ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o přednostech chystám. V nejbližších dnech bych ho měla vydat.
      Jinak já šetřit právě taky neumím, protože když to mám, tak proč to neutratit O:) Chtělo by to změnu :)

      Vymazat
  4. ja som hrozne citliva bytost rozplacem sa aj pri reklame pri hocicom clovek mi nemoze nic povedat bo sa rozplacem nie sice stale ale vacsinou som taka pred PMS :D , vtedy nechcem nikoho pri sebe, najradšj by som bola sama a cvičila jogu niekde v hlboko v lese :D mám dni kedy sa mi nič nechce a mám dni kedy neviem čo skor ale my zeny sme divné geniálne tvory takto beriem čo st ým narobíme
    páči sa mi tento článok určite by sa našli viacero vecí keby som rozmýšlala :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, že ses taky přiznala k pár "neplechám"! :) Taky bych toho našla více, ale tak nebudeme přehánět a neprásknu na sebe vše že :D

      Vymazat
  5. Ah najdu se skoro ve vsech bodech ..
    LUCY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě na jednu stranu těší O:) Na druhou moc ne.

      Vymazat
  6. V některých bodech ti dost rozumím. Každý hold máme nějaké nedostatky, které nás ovšem dělají krásnými. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Netrpělivost, utrácení, nešikovnost to jsem přesně já. Akorát já bych si měla najít víc koníčků, abych veškerý čas netrávila jen čtením a na počítači. No a taky bych se mohla začít víc zajímat o své okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, že já skoro na nic jiného čas nemám, i když mám hafo koníčků? :/

      Vymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)