Rok se s rokem sešel, čas vánoční nám vešel III. - Gabux

Rok se s rokem sešel, čas vánoční nám vešel III.

by - 17:31




Před pár dny jsme se podívali na to, jaké tradice jako rodina dodržujeme. Tentokrát se podíváme na to, co jsem k Vánocům dostala. Uvědomuji si, že někteří lidé tyto články nemají příliš rádi, ale ti mohou teď odejít. Je to má každoroční tradice :) Vloni a předloni jsem dostala spoustu skvělých dárků, ale letos jsem dostala ten největší. Pořádnou porci lásky, štěstí a zjistila jsem, jak úžasnou a tolerantní rodinu mám.
A teď se podívejme na hmotné dárečky :)

Doma
Letos jsme doma večeřeli až po sedmé hodině, takže můj půstem trpící žaludek se na večeři těšil ještě mnohem více než obvykle. A večeře byla jako obvykle výborná.
Po tradicích jsem se s bráchou přemístili opět nahoru a čekali až zazvoní Ježíšek zvonečkem. A brzy jsme se dočkali. Pod stromečkem byla spousta krásně zabalených dárečků.


Dostala jsem spoustu krásných věcí. Za zmínku určitě stojí malířský stojan, který je schovaný v té dlouhé hnědé krabici, díky které jsem ráno nesměla sejít dolů. Udělal mi obrovskou radost! :)




Dostala jsem dlouho vysněnou sérii Harryho Pottera. Protože ačkoliv jsem velký fanoušek Harryho, tak jsem svou sérii neměla. Což už je naštěstí napraveno! Za zmínku stojí i další dvě skvělé knihy, na které se opravdu těším. A to především na Pršení je super, tati! A pro mě absolutním překvapením bylo svítící zrcátko, které se mi neuvěřitelně hodí hlavně na nandávání čoček. Svítí z obou stran s tím, že jedna strana je normální a druhá přibližuje. A dalším překvapením byla čokoláda s chili, která je úžasná.


K malířskému stojanu jsem dostala neuvěřitelně kvalitní štětečky, které jsou dělané z chloupků zvířete. Bohužel si nepamatuji z jakého a taťka už taky neví přesně. Také jsou dostala úžasnou sadu olejových barev, takže jakmile se uzdravím a koupím si plátna, tak budu malovat, malovat a malovat. Doufám. 
No a nesmím zapomenout na praktické dárky, které jsem ironicky rozbalila jako první. Dvakrát čistící ubrousky do auta a jednou sprej proti zamlžení skel.




A nakonec troška oblečení. Nejsem typická holka, takže mě na oblečení zase tak moc neužije, i když v poslední době se to malinko mění. Ale dostala je parádní tílko se sovičkou. A já jako milovník soviček jsem z toho náležitě nadšená! A společně s maminkou jsme od Ježíška taťky dostali heboučkou bílou mikinu.



Následně si rodiče uvědomili, že zapomněli na jeden dárek. To je u nás taková tradice. Každý rok se zapomene na minimálně jeden dárek. Tentokrát padl los na mě. Vzpomněli si až u babičky a dráždili mě tím celou dobu! A já jako zvědavý člověk jsem to těžce snášela. Nakonec se z toho vyklubaly tyto sluchátka. Jsou perfektní! Tak moc, že se je až bojím používat, abych je nezničila.


A tuto sovičku jsem nedostala já, ale nás pes Gucci. Pro mě to byla velká rána do srdce, protože to je sova! A on velmi rád své milované hračky zkoumá do hloubky. A až zničí sovičku, tak mě to teda zabolí.


U babičky I.
Kdo četl minulé vánoční články, tak ví, že na Vánoce od jedněch prarodičů  nedostávám nic, jen přispívají rodičům na Vánoce. Letos mě překvapili opravdu velkorysou peněžní částkou. 

U babičky II.
Když jsem k babičce a Verče přijeli, byla jsem v šoku. Bylo tam víc dárků než doma a naskládat pod ten stromeček ještě naše dárky byl nadlidský úkon! No opravdu. Tady se někdo zbláznil! 


Každopádně Verča mě asi měsíc před Vánoci už varovala ať se dobře vyspím, že je tam dárek z kterého má obrovskou radost, ale zároveň se bojí mé reakce.

Dostala jsem tuto krásnou "hromádku" věcí a upřímně? Nevím z čeho jsem nadšená nejvíc. A ten dárek u kterého se bála té reakce a já se měla dobře vyspat, je ta hra Pojď si hrát. Je to dětská hra, ale nás neskutečně baví. Jen teda o letních prázdninách jsem v ní neustále prohrávala a to tak, že třeba 9:2


Dostala jsem úplně nejúžasnější tričko z úžasného materiálu a s kapucí. Je nádherné! A tak příjemné. Taky jsem dostala skvělé a teplé ponožky a holítko s pěnou. Ale z této hromádečky jsem nejvíce nadšená z toho trika. Jednoznačně. I když to holítko je moc milé překvapení a ponožky se vždycky hodí.


Verunka nezklamala a darovala mi opět mou oblíbenou voňavku Bruno banani, kterou používám dva nebo tři roky a absolutně ji zbožňuji. Dále již zmíněnou hru a úžasně vystihující tričko Friday - Monday s vypovídajícím smajlíkem. I ten modrý šátek pod hrou je velmi příjemný a využití najde.



Dalším vtipným dárkem jsou kapesníčky nahoře. Nemůžu za to, že se mi vždy u oběda spustí "rýma"! Také jsem dostala stěží sehnatelnou knihu od Kinga O psaní, za kterou jsem neuvěřitelně ráda! Moje oblíben sovičky, tentokrát na šátku, který jsme si absolutně zamilovala. A los! Chyběl kousek k výhře! Kousíček! Ale bohužel. Taky nesmím zapomenout na lízátko z gumiček. Bez toho kovového, co mi trhá vlasy, takže spokojenost. A bonbonky super řidič, které se ke mně rozhodně hodí. Jsou vtipné a bonbonky mě nijak nedráždí, což jsem moc ráda.


Další dvě knihy. Od Kinga další těžce sehnatelná a to Bazar zlých snů, který byl prý snad všude skoro vyprodaný. A od známé spisovatelky Jojo knihu Jeden plus jedna. Už se na ně moc těším. Nevím, na kterou víc. Určitě jste si všimli úžasný ponožek s tučňáky, které byly v takové kouli, do které jsem je už ale nebyla schopná dát. Moc miloučké. A tričko neposlušná, což je podle mě vystihující. Občas.

Ostatní




Od mých úžasných nejlepších kočiček (kamarádek) na světě jsem dostala nádherné věci. Ty ponožky jsme každá dostala, abychom si mohly udělat pyžamovou párty. Už se moc těším! Dále v rámečku fotka s mojí nejúžasnější kočičkou. Dále notýsek na nápady s gumami ve tvaru stromečku a sněhuláčka od další mé oblíbené kočičky. A od poslední milované kočičky jsme každý dostaly kachničku do vody a absolutně perfektní prstýnek 


A nesmím zapomenout na dárky od NĚJ. Krásně vonící a úžasně hebká šála se srdíčky, kterou jsem si absolutně zamilovala. A velmi vánočně laděná svíčka. Ale nejlepší dárek jsem dostala stejně až na Silvestra. A to tři dny s ním.

Moje první výhra v životě

A jako bonus ještě přidávám svou první výhru v životě v nějaké soutěži. Počítám ji jako vánoční dárek, protože jsem se o ní dozvěděla kolem Vánoc.
A co jsem to vyhrála a kde?

Božská sluchátka, jak už jste mohli poznat. Hrají parádně, mají skvělé funkce, dokonalý vzhled a krásnou taštičku! No nejste unešeni jako já?



Vyhrála jsem ji ve velmi pěkné GIVEAWAY u velmi milé a zajímavé slečny. Víc takových lidí, prosím.
 Rozhodně doporučuji si projít její články, protože jsou skvělé. Mě osobně hodně baví kategorie Random, Food, Travel nebo Inspiration.
A ještě jednou děkuji slečně Veronice za nádhernou výhru, která mě neuvěřitelně zahřála u srdíčka.


Hodně se mi na slečně a jejím blogu líbí, že píše anglicko-česky a mně tím umožňuje se při čtení jejich článků učit a rozšiřovat slovní zásobu. A hlavně odkoukat tvoření vět, respektive slovosled.



A co vy a Vánoce? Jak jste si je užili a jaké dárky jste třeba dostali? A vyhráli jste někdy něco? Pokud ano, tak co? :)




Mohlo by se ti líbit

13 komentářů

  1. Tak tie slúúúchadla sú TOP ! A ako hrajú? Kvalitne? Nádhera!!! :)
    U nás darčekov bolo tiež dosť, ale najradšej na sviatkoch mám ajtak to, keď sa doma všetci zídeme spolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím které myslíš, ale obojí jsou velmi kvalitní. Jsou to dobré značky a doporučuji! :))
      Přesně. Nad tu rodinnou atmosféru nic nemá.

      Vymazat
  2. Knížky paráda!
    Ale nejvice se mi líbí krteček!? Tu hru miluju ani nevim od kdy. Možná od tri 😁😁😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestěžuji si! Jsem z nich nadšená, i když se přiznám, že teď nestíhám nic číst. :(
      Že? Taky ji miluji, i když jsem první nevěděla, jak reagovat! :D

      Vymazat
  3. Teda, to je krásná nadílka! Většina by mi taky udělala radost, Kingovy knížky obzvlášť, protože ani jednu z nich ve sbírce nemám, tílko se sovičkou je taky boží! A Pojď si hrát byla moje úplně nejmilovanější hra z dětství, to je prima, že je pořád k sehnání! Asi si letos byla vážnš hodná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda vlastně loni.. :D

      Vymazat
    2. No úžasná! Já si nemůžu stěžovat :3 King je prostě král o tom žádná. Tílko se sovičkou bylo příjemné překvapení od tatínka.
      No je! A prostě je to nejúžasnější hra z dětství! :3

      Vymazat
  4. Tie slúchadlá by sa zišli aj mne a tá sovička je úplne božská :)

    http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sluchátka jsou super a děkuji, mé srdíčko, které miluje sovy, právě radostí zaplesalo. :))

      Vymazat
  5. wau tie sluchadlá su totalne top, krásne su ježiško to vychytal dobre ;)
    :D

    https://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky jsi dostala, úplně z tohoto článku čiší radost :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)