Wishlist 2015 - Gabux

Wishlist 2015

by - 18:55



  • iPhone 6 16 GB gold - Ano chci nový iPhone. Teď mám 4, kterou prodávám a chci si koupit 6. Větší, mnohem větší částku si platím sama. Zbytek mi doplatí rodiče.





  • Plavky - Ano tento rok si chci koupit dva kusy plavek. Dávám jsem 3 obrázky, protože ještě nevím které z nich. Jedny musím vyřadit :X A když se nerozhodnu tak hold koupím všechny 3, ale můj účet dostane obrovskou ránu. :D Původně jsem tu měla všechny v modré, ale nakonec jsem si to rozmyslela.
  • Svíčky - Miluji svíčky a potřebuji do pokojíčku nějaké nové :) A od téhle značky jsou boží! ^^ Jen ještě nevím jakou vůni. Takže si ráda nechám poradit. :)

  • Kožená bunda - Do teď nemám v šatníku ani jednu. Takže si chci nějakou pěknou objednat. Obrázek je spíše jen ilustrační. I když.... :P

  • FIMO - Korálkuji a tak si říkám proč nezačít i s fimem a kouzlit i s ním? Láká mě to už dlouho. :)

  • Baťůžek - A teď mám na mysli jak ozdobný tak nějaký praktický. Obrázky jsou jen ilustrační. :)


  • Sako - Nějaké pěkné sáčko si chci pořídit. Jedno obyčejné nějaké a jedno trochu ozdobné. Ukážu jen ozdobné. Obyčejné si myslím každý vybaví. :)

  • Šaty - Mám na mysli šaty v kterých můžu jít klidně do školy nebo ven. Ne plesové. :) Asi nějaké na tento způsob.

  • Peněženka - Velká peněženka jen ještě nevím jaká. Rozhoduji se mezi dvěma a u té jedné ještě se rozhoduji mezi barvami. :)
























  • Svetýrek - Tahle moje zkomolenina má označovat nějaký pěkný, ozdobný svetřík. :) A určitě nechci jen jeden. :)


  • Legíny - A zas ne jen jedny. A s různými obrázky. Šílené i normální. :)



Tak a konec. Tedy myslí, že mě po čas roku chytne ještě něco co budu muset nutně mít, ale to teď není důležité :)
Jinak tedy samozřejmě na můj seznam patří kreslířské a malířské potřeby a knihy. Ale v těchto dvou "sekcích" je toho tolik, že by jen sestavení toho článku trvalo minimálně ještě 3 hodiny. A nikomu by se to nechtělo číst. Takže knihy a potřeby vynechám. :)
Možná, ale časem udělám speciální wishlist pro knihy a pro potřeby. :)





Mohlo by se ti líbit

5 komentářů

  1. Taky mám v plánu si dokoupit fůru věcí, co se oblečení týče: Hlavně šaty a sukně. A plavky na l´to budu potřebovat docela akutně. Ještě se rozhlížím po batůžku a klobouku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano šaty a sukně. Nikdy dříve jsem to nenosila a teď mě to docela láká. Klobouk jsem si naštěstí koupila vloni na dovolené a jeden mi stačí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný wishlist. Tiež mám svoj, ale nemám ho takto spísaný. Hoci je to dobrý nápad.

    Okrem toho, ďakujem za komentár na mojom blogu (http://in-my-black-dreams.blog.cz) k mojim výtvorom. A bola by som rada za tie podklady ako kresliť človeka - teda jeho anatómiu a tak. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji a nemáš zač :) Určitě pošlu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já z těchhle zmíněných věcí nutně potřebuju (čti: chci! :D) asi jen nějaký svetřík, šaty, kterých není nikdy dost a peněženku :). Tak doufám, že se ti to vyplní! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za jakýkoliv komentář! ♥
Nezapomeňte mi tu zanechat odkaz na váš blog! :)